Tällä viikolla blogissa kuuluu kanalintujen kotkotusta.
Viime aikoina ohjeissa on menty sen verran vegelinjalla, että
välillä tekee mieli myös lihaisampia annoksia.
Tämän ohjeen lisäksi luvassa on toinenkin kalkkuna/broileriohje,
eli samalla teemalla jatketaan loppuviikosta.
Alkuun kuitenkin kevyempää kylmää naposteltavaa.
Nämä hauskat ja kevyet kurkku-kalkkunarullat sopivat hyvin
evääksi, juhliin tai vaikka perjantai-illan leffanaposteluun.
Ne valmistuvat käden käänteessä, ja niitä voit varioida ihan
miten haluat. Korjaa siis idea talteen.
Tarvitset:
1 iso kurkku
100g maustamatonta vähälaktoosista tuorejuustoa
noin 12 siivua kalkkunaleikettä
sormisuolaa
kourallinen vihreitä oliiveja
korianteria
kuivattuja yrttejä
coctailtikkuja
Sekoita täytteeksi tuorejuusto, suola, pilkotut oliivit sekä
kuivatut yrtit. Lisää mielesi mukaan muitakin mausteita,
jos vatsasi ja ruokavaliosi sen sietävät.
Leikkaa juustohöylällä kurkusta pitkä viipale.
ja lado sen päälle puoliksi leikatut kalkkunaleikkeet.
Sivele päälle tuorejuusto-oliivitäytettä. Hakkaa korianteri
hieman pienemmäksi ja ripottele täytteen päälle.
Rullaa koko komeus tiukalle rullalle ja kiinnitä coctailtikulla.
Voilá!
Mitä kalkkunaleikettä käytät?
VastaaPoista